Selskaper

Våre fryselager ligger strategisk plassert ved havn og i innland med kort vei fra E6.

BESKRIVELSER

_MG_9089-min

Glacio Rakkestad

Glacio Rakkestad er et av landets største tilbydere av fryselager og innfrysing. Selskapet har lang erfaring med daglig plukk og ekspedering av store leveranser til dagligvarebransjen i Norge. Fleksibilitet er en av våre styrker og vi tilbyr de fleste lagerrelaterte tjenester som etterspørres.
Les mer
Glacio-Containership_havn

Glacio Fredrikstad

Glacio Fredrikstad sin lokalisering på Borg Havn gir gode muligheter for lasting og lossing av containere fra båt. Vårt fryselager har stor kapasitet til å håndtere store volumer av gods inn og ut hver uke.
Les mer
Go%CC%88teborgs%20Fryshus%20Marieholm-27

Gøteborgs Fryshus

Göteborgs Fryshus tilbyr komplett frysekjede med frys- og kjølelagring på to lokasjoner i Gøteborg. Med egne lastbiler kan vi også tilby innhenting og distribusjon. Göteborgs Fryshus er IP-næringsmiddelssertifisert og tar matsikkerhet på alvor.
Les mer
glacio_KS-transport-biler

Glacio Transport

Glacio transport tilbyr alle typer termotransport. Alle våre biler har isolerte skap med temperaturregulering. Vi tilbyr derfor transport for frys, kjøl og varme produkter. Alle biler har temperaturovervåkning og sørger for dokumentert registrering av temperaturen i skapet under hele forsendelsen. Vi garanterer en ubrutt kjølekjede for våre kunder.
Les mer